Activiteiten kalender

  
:

De World Choir Games - het grootste koorevenement ter wereld - komt voor haar 11e editie naar Vlaanderen van 5 tot en met 15 juli 2020.

Deze niet te missen thuismatch voor Vlaamse koren kon Flanders Boys Choir niet aan zich laten voorbijgaan. Het is dan ook met veel plezier en trots dat wij onze deelname aankondigen.


Het wordt een onvergetelijk evenement voor heel Vlaanderen. Liefst 500 koren van over de hele wereld, samen goed voor 20.000 buitenlandse gasten zorgen voor optredens in heel Vlaanderen en presenteren zich in Antwerpen of Gent voor een jury.  Hiervan kan het publiek ten volle meegenieten.

 


We houden jullie hier op de hoogte van onze activiteiten in de aanloop van en tijdens de World Choir Games (WCG).

  • Op zondagnamiddag 26 april stellen we ons programma voor. Plaats en uur nog te bepalen.
  • Op zondag 5 juli om 19u30 verzorgen we mee de openingsceremonie in het Antwerpse Sportpaleis
  • Op woensdag 8 juli om 20u treden we op in Sint-Niklaas, samen met andere deelnemers uit binnen- en buitenland. Dit vindt plaats in de Sint-Nicolaaskerk.
  • Maandag 13 of dinsdag 14 juli presenteren we ons voor de jury.  

Wij hopen jullie te mogen ontmoeten bij een of meerdere gelegenheden. Als luisteraar maar ook als supporter!
Meer info over de World Choir Games vind je op de site van Koo&Stem Vlaanderen. https://www.koorenstem.be/nl/project/world-choir-games-2020-vlaanderen
 

Vanaf maandag 9 maart start de nieuwe rekrutering in de scholen, meer bepaald in het derde leerjaar. 


Tot eind juni is er een wekelijkse vooropleiding op woensdag van 13u45 tot 14u30 of op vrijdag van 17u45 tot 18u30.   Dit gaat door in het College en is gratis.  Na het volgen van de opleiding kan je zoon in september aansluiten bij het eigenlijke koor. 


Zijn we niet in de school van je zoon geweest? Geen nood. Neem gerust contact op met de dirigent Dieter Van Handenhoven op het nummer 0479 36 28 81 of mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. voor een afspraak of meer informatie.                                                                                                                 

 

Het muzikale team

Dirigent: Dieter Van Handenhoven

Assistent-dirigent: Pieter Stas

Stemcoaches: Els Spanhove, Isabelle Storms, Linda Van Handenhoven en Tom Van Bogaert