Activiteiten kalender

  
:

Het Flanders Boys Choir, winnaar van de cultuurprijs 2018 van de stad  Sint-Niklaas, is op zoek naar zangtalent.


Vermits het koor uit jongens vanaf 9 jaar bestaat is er elk jaar plaats voor minimum 10 nieuwe zangers. Het koor rekruteert hiervoor vanaf het derde leerjaar en dit in de meeste scholen van Sint-Niklaas.


Geen nood echter als we de school van je zoon niet bezoeken. Iedereen is welkom en kan zich aanmelden bij het koor. Ook als je buiten Sint-Niklaas woont. Het repetitieschema laat dat immers toe. De vooropleiding start op 22 maart en is ofwel op vrijdag van 17u45 tot 18u30 of woensdag van 13u45 tot 14u30. De repetities vinden plaats in de lokalen van het College  te Sint-Niklaas.


Het Flanders Boys Choir  wordt ondersteund door de stad Sint-Niklaas en heeft een zeer gevarieerde werking. Naast optredens in binnen en buitenland is er jaarlijks een koorreis. Zo was het koor reeds in Frankrijk, Spanje, ItaliĆ«, Oostenrijk, Duitsland,  Polen, TsjechiĆ« en Groot-BrittanniĆ« . 


Indien je zoon interesse heeft om mee te zingen kan je het koor contacteren via  Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.