Het Flanders Boys Choir laat jongeren van 9 tot 15 jaar uit alle lagen van de bevolking proeven van klassieke muziek. Vlaamse knapenkoren zijn niet alleen uniek, ze bieden ook een unieke ervaring voor de zangers zelf. Een ervaring die de jongens hun hele leven zullen meedragen. Maar koken kost geld, zeker als je de zangers een professioneel kader wil aanbieden. Het koor steunen kan op drie verschillende manieren.

Het is ook mogelijk om als bedrijf het knapenkoor te sponsoren, bijvoorbeeld voor een concert. Heeft u interesse om het koor op deze manier financieel te steunen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Er zijn verschillende, fiscaal aantrekkelijke, opties om te sponsoren. Samen kunnen we uitzoeken wat het beste bij uw bedrijf past.

Wil u het gelukzalige gevoel hebben dat u jonge mensen een steuntje in de rug geeft in hun ontdekkingsreis door de klassieke muziek? Word dan lid van het steunfonds. Dit heeft ook voor uzelf niets dan voordelen. Steunfondsleden krijgen immers korting op alle tickets die ze bestellen voor de concerten van FBC.

voordelen:

een storting vanaf 25 euro geeft recht op 10% op alle tickets

een storting vanaf 50 euro geeft recht op 20% op alle tickets

een storting vanaf 75 euro geeft recht op 30% op alle tickets

een storting vanaf 100 euro geeft recht op 40% op alle tickets

Heeft u er al eens aan gedacht het knapenkoor op te nemen in uw testament en zo ook na uw dood het Flanders Boys Choir en zijn zangers te blijven steunen? Dit kunt u doen in de vorm van een legaat. Wie hierover meer informatie wil, kan contact met ons opnemen via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..