Het Flanders Boys Choir laat jongeren van 9 tot 15 jaar uit alle lagen van de bevolking proeven van klassieke muziek. Vlaamse knapenkoren zijn niet alleen uniek, ze bieden ook een unieke ervaring voor de zangers zelf. Een ervaring die de jongens hun hele leven zullen meedragen. Maar koken kost geld, zeker als je de zangers een professioneel kader wil aanbieden. Het koor steunen kan op drie verschillende manieren: sponsoring, steunfonds en/of legaten.

Het is ook mogelijk om als bedrijf het Knapenkoor te sponsoren, bijvoorbeeld voor een concert. Heeft u interesse om het koor op deze manier financieel te steunen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Er zijn verschillende opties om te sponsoren. Samen kunnen we uitzoeken wat het beste bij uw bedrijf past.

U kunt ons financieel steunen door te storten op de rekening van VZW Knapenkoor In Dulci Jubilo, Collegestraat 31 te 9100 Sint-Niklaas (BE32 4139 0517 9102 / KREDBEBB). Uw gift zal nuttig gebruikt worden voor de muzikale ondersteuning en de professionele begeleiding van onze zangers. Aarzel niet om ons te contacteren indien u andere vormen van ondersteuning wenst te bespreken.

Heeft u er al eens aan gedacht het knapenkoor op te nemen in uw testament en zo ook na uw dood het Flanders Boys Choir en zijn zangers te blijven steunen? Dit kunt u doen in de vorm van een legaat. Wie hierover meer informatie wil, kan contact met ons opnemen via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..